Thursday, December 10, 2015

Saya pregnant 26 weeks..yahooo!

Alhamdulillah sekarang usia kandungan ku dah 26 weeks, Ahad ni mencecah 27th...
Pejam celik dah separuh perjalanan.. dalam kuat tak kuat, baby mama makin membesar dan sihat dalam perot ni..Alhamdulillah..

Dalam keadaan sekarang, diriku tak bekerja (selepas VSS Feb2015).. nak menerima family member baru tahun depan, mmg tipu la kalau cakap tak risau kan... aku mem bz kan diri dengan mcm2 hal..
Setiap pagi hingga ke petang sibuk dengan hal LUNCH PAX DELIVERY..

Projek Lunch Pax Delivery ni projek aku n kawan baik.. kami same2 jobless.. dalam jobless tu dapat ilham dari Allah untuk buat servis delivery nie.. Alhamdulillah dapat respon yg baik.. Sudah beroperasi 4 bulan.. Berniaga sendiri ni mmg byk cabaran tapi kepuasan mmg lain drpd yg lain... terutama bile customer bagi respon or feedback ...cume yg tgh pening bile aku dah bersalin n dlm tempoh berpantang.. Insayallah pasti  ade rezeki yang lain...


No comments:

Post a Comment